Ruteplanlægning

Det er vigtigt, at ruten bliver den mest direkte. I kan anvende dette link og indsætte den ønskede startadresse og efterfølgende den næste adresse. Herefter tilføjer I næste adresse ved at trykke på “plusset”. I skal tilføje alle de adresser som i skal besøge. Hvis I trykker på ”Detaljer” kan I se den pågældende transport tid mellem adresserne. Det er kun muligt at tilføje 10 adresser afgangen i Google Maps, hvilket betyder at I skal gentage processen en eller to gange afhængig af, hvor mange adresser i skal besøge.

Husk at tilføje ekstra tid ved længere strækninger. Vi må nemlig kun køre 40 km/t i byerne og 60 km/t på landevej – og vi må ikke køre på motorvej, og den viste transporttid er beregnet ud fra kørsel i personbil.

Herefter skal I skrive alle adresser og ankomsttidspunkter ind i et dokument.

Tiden I har ved hver af jeres forældre lægges til ankomsttiden. Typisk er man enten 10 , 15 eller 20 minutter ved hvert stop.

Planlæg med en halv times pause midt på dagen.

Det er en god idé, at lave ruten så i er en halv time foran, da I ofte bliver langsommere til at komme ind i vognen, som dagen går.

Chaufføren har en kopi af ruteplanen med på dagen, og han hjælper jer med at holde styr på tiden.

Chaufføren vil normalvis ankomme til det første sted ca. 15 min før den aftalte tid. Her kan I så begynde at pynte vognen. Chaufføren hjælper jer selvfølgelig gerne med det.